Multumesc pentru raspuns. Cine a spus ca justitia este oarba a avut dreptate.Infractorii sunt lasati liberi ,iar victimele sunt lasate la voia intamplarii ca nu au bani sa-si angajeze un avocat. Anul trecut fetitza mea de 14 ani a fost dusa la produs , iar individul este liber , cat despre daune morale infractorul mi-a spus ca-mi va da cat are si cand are. Ce putere am eu sa fac dreptate ficei mele ?
Dupa cum am mai spus fetita mea a fost victima unui traficant de minore in noiembrie 2011, pe atunci avea 14 ani. Infractorul este liber , primind 3 ani cu suspendare. Daunele morale pe care trebuia sa le primesc s-au pierdut pe drum undeva. Ca sa merg cu executor la poarta lui, acest individ nu are nimic pe numele lui. si nici servici nu are. Chiar nu mai pot face nimic pentru a primi daunele morale.?
Faptul ca executarea pedepsei i-a fost suspendata infractorului, nu inseamna ca este liber. El este un condamnat, care, daca intr-un termen determinat va incalca niste obligatii, va executa pedeapsa in stare de detentie.
Cu privire la daune, din pacate, pentru a putea fi executat silit ar trebui sa detina in proprietate bunuri sau macar sa realizeze venituri.
Iar daca nu are niciun venit ce fac? parintii lui sunt dispusi sa-l tina fara servici pana se prescrie. multumesc.
~ final discuție ~