avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... inventar institutie
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

inventar institutie

Buna ziua. Cum procedam la inventarul patrimoniului unei institutii in situatia in care in contabilitate apare un numar de bucati de produse, iar faptic sunt mai multe.Mai precis au fost inregistrate eronat in conta pt ca pe contractul de furnizare ale produselor- sunt cate sunt in realitate.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Ramona24 , utilizator 19:54, 10 Aprilie 2012
multumesc mult vidiva dar totusi ei semneaza pe toate paginile (cu predare -primire) si tot pe ambii ii pun si la textul acela de sfarsit? declaratia de inceput o cunosc, dar la sfarsit ce declaratie ii iau celui care preda? multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În ce condiții se poate scoate din evidența fiscală o creanță mai veche de 3 ani a unui client radiat din orc? vyo33 vyo33 Buna ziua, In ce conditii se poate scoate o creanta din evidenta contabila, avand in vedere faptul ca clientul care trebuia sa incaseze suma de bani este ... (vezi toată discuția)
Inventariere domeniu public astoria astoria Buna ziua Cine stabileste valorea prejudiciului si vinovatii in cazul constatarii unei lipse cu ocazia inventarierii unor elemente din domeniul public al ... (vezi toată discuția)
Cum va proceda angajatorul ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! În urma inventarierii anuale la bibliotecă, comisia de inventariere a constatat lipsa unor bunuri din Fondul documentar închis ... (vezi toată discuția)