avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... condamnare cu executare la locul de munca sau ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

condamnare cu executare la locul de munca sau inchisoare?

Buna ziua
Ce sanse am daca am o suspendare de doi ani si am comis o infractiune ca sa se revoce suspendarea si printr-o noua pedeapsa aplicata sa primesc cu executare la locul de munca sau sub supraveghere
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:59, 9 Aprilie 2012
La infractiunile comise nu cred ca aveti sanse.
Insa, in timp legile se mai modifica si poate aveti noroc.

Avand mai multe infractiuni tot se va pronunta o pedeapsa pentru una dintre ele ceea ce ar fi suficient sa ajungeti la revocare si o pedeapsa cu executarea.

Singura varianta ca sa scapati de revocare ar fi sa va fie aplicata o amenda administrativa...ceea ce insa este mult prea greu de realizat...
Gherman Adrian a scris:

Imi pare bine ca ati raspuns la intrebare, am comis infractiune de spalare de bani si evaziune fiscala, aderare la grup infractional organizat iar prejudiciul e ca si recuperat am stat pe arest 90 de zile

Pt aceste infractiuni aveti toate sasele sa vi se revoce suspendarea. Sunt infractiuni grave savarsite in concurs si nu sunteti la prima abatere. Gravitatea acestora rezulta si din faptul ca ati fost arestat preventiv.

Despre o amenda administrativa nici nu se pune problema. Nu se da amenda administrativa pt aceste infractiuni.

Cat despre intrarea in vigoare a Noului Cod penal, nici acesta nu va ajuta pt infractiunea de inselaciune. Infractiunea a fost savarsita, aveti deja o condamnare si sunteti in executarea ei.

Luati-va avocat, veti avea mare nevoie!
deja cred ca sansele dvs au scazut considerabil. tind chiar spre zero avand in vedere cele scrise.
eu zic sa nu va bazati pe noul cod penal deoarece nu prea vad sanse sa intre in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal l0re1 l0re1 In cazul in care o persoana este condamnata pentru 2 ani si 6 luni pentru conducere in stare de ebrietate si avand in vedere faptul ca inainte a primit o ... (vezi toată discuția)
Injurii si amenintari adrianionica adrianionica fostul meu prietenul meu a fost condamnat cu suspendare 3 cu 5 ani pentru talharie.acum ma tot ameninta cu bataia si vorbe urate.daca eu ma duc sa depun ... (vezi toată discuția)
Revocarea suspendarii pedepsei??? eduardlucian eduardlucian Buna tuturor! Daca un minor (17 ani) trimis in judecata pentru furt calificat in forma continuata, va primi o pedeapsa cu suspendare (se afla in arest ... (vezi toată discuția)