am fost reclamata la politie de catre un barbat bolnav psihic , inregistrat in evidentele speciale de 7 ani. As dori sa stiu daca politia poate lua in condiderare reclamatia . Adica daca trebuie sa investigheze . Reclamatia s/a facut in luna mai 2008 , barbatul a murit in august 2008 iar din octombrie politia imi ia prima declaratie.
Expertiza grafologica are o precizie ridicata dar se poate gresi.
Daca expertiza grfologica nu este conforma cu adevarul faptic se poate cere printr-o cerere contraexpertiza grafologica.
Totusi, daca persoana este vinovata si stie ca a semnat nu are rost sa ingreuneze cercetarea.
Cel mai simplu este sa isi angajeze un avocat si sa pledeze in circumstantiere.
Si valoarea prejudiciului conteaza in evaluarea pericolului social de catre instanta.
Semnatura de pe chitanta va incrimineaza chiar si daca banii nu au ramas la dvs si i-ati dat ulterior altcuiva.
Infractiunea exisita daca daca ati semnat.
E bine sa consultati un avocat verbal care sa cunoasca cat mai precis toate elemente cauzei penale.
O prima proba deja exista (semnatura dvs) si poate ca mai exista si declaratia unui martor care indiferent ca o veti contesta nu va inlatura raspunderea penala.
Consider ca ar trebui sa va aparati in circumstantiere si nu pe situatia de fapt intrucat nu cred ca veti fi gasit nevinovat.
E bine sa cautati un avocat care sa stie sa pledeze bine pt dvs deoarece puteti primi o pedeapsa cu suspendare.
Daca mergeti pe nerecunoasterea faptei cred ca o sa fiti condamnat cu executarea pedepsei intr-un loc de detentie.Este doar o parere dar vedeti ce avocat va luati pt ca o alta opinie ar putea fi neavizata si dvs veti plati si cand spun asta nu ma gandesc la bani...
Fals si uz de fals
mma
buna ziua,
din anul 2006 pana la inceputul anului 2008 am ocupat functia de administrator intr-o societate comerciala cu raspundere limitata ( X)in care ... (vezi toată discuția)