avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... radiere automobil
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

radiere automobil

Buna ziua.O mica intrebare.Se poate radia o masina la fisc daca pe numele propietarului sant amenzi de circulatie dar impozitul masinii este platit?
Se poate scoate certificatul de atestare fiscala? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:59, 11 Aprilie 2012
Trebuie achitate si amenzile. In caz contrar i se elibereaza proprietarului certificatul de atestare fiscala cu datorii si nu poate instraina(vinde) autoturismul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat auto + certificat fiscal ? trafyctz trafyctz Buna ziua, intentionez sa vand o masina inmatriculata inainte de 2006, deci, cu taxa de timbru neplatita iar pentru a evita platirea taxei cel care o cumpara ... (vezi toată discuția)
Probleme fisa de inmatriculare bandidos bandidos In vara acestui an am achizitionat un autoturism din orasul Targu-Jiu. Pana in prezent fostul proprietar nu mi-a trimis fisa fiscala si fisa de inmatriculare. ... (vezi toată discuția)
Eliberare documente gnr gnr am si eu o nelamurire daca stie cineva...cand vinzi o masina iti trebuie de la primarie neinceperea urmarii penale fara de care nu o poti inscrie masina...daca ... (vezi toată discuția)