avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Responsabilitate caramizi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Responsabilitate caramizi

Buna seara!
Am si eu o problema! M-am apucat sa-mi fac curatenie in casa, si prima si prima oara a trebuit sa imi schimb geamurile la bacon, aveam schelet metalic iar acuma ne-am pus termopane, iar cand ne-au scos baietii ramele au cazut cateva caramizi de la balconul vecinii deasupra. Ea si-a renovat balconul acum 3 ani, si cred ca nu si-au prins bine caramizile ca stateau in rama geamurilor noastre. Si ne tot ameninta ca este de datoria noastra, ca o sa cheme politia. Sincer eu vreau sa fac totul asa cum spune legea de aceea as avea mare nevoie de ajutor ca sa stiu ce sa fac. Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: Adrianna86 , utilizator 10:14, 14 Aprilie 2012
Adrianna86 a scris:

cum pot dovedi ca de fapt ele erau slabite si nu din vina mea au cazut?

Pentru a proba aceasta sustinere, la momentul producerii evenimentului , ar fi fost necesara efectuarea unei expertize tehnice ,care in momentul de fata nu mai poate fi efectuata

multumesc!!!!!!!m-am mai linistit!
Sarbatori Pascale linistite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fatada balconului fatadabalcon fatadabalcon Acum 4 ani am achizitionat un apartament cu un mic balcon de 2 mp. Fatada balconului este realizata din placi decorative din beton sudate in cateva puncte de o ... (vezi toată discuția)
Termoizolatie cu probleme !!! mixandra mixandra Anul trecut blocul in care locuiesc a fost izolat termic dar firma care a executat aceasta lucrare nu a luat in consideratie faptul ca la tamplaria tip ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pentru construire balcon Andreia08 Andreia08 La sfarsitul anului 2014 m-am gandit impreuna cu 2 vecini ca ne-ar prinde bine un balcon. Locuim la parter-inalt , deasupra unor spatii comerciale. In 2015 ... (vezi toată discuția)