avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Implicarea Asociatiei de Proprietari la constructia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Implicarea Asociatiei de Proprietari la constructia acoperisului terasa

Sunt proprietarul unui apartament la etajul 4 si de ceva timp sunt infiltratii pe casa scarii.M-ar interesa daca Asociatia de Proprietari isi poate aduce aportul pentru constructia unui acoperis si care este procedura de la proprietar la Asociatia de Proprietari pentru rezolvarea acestei probleme.Care sunt pasii de urmat?

Si o a doua intrebare : In bloc este o agentie de turism,ce obligatii are proprietarul acesteia fata de locatarii din bloc?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Aprilie 2012
Pepe69, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:03, 5 Martie 2013
A mai trecut un an!
Dupa lupte seculare, am reusit sa caut eu o firma care sa faca o estimare cu privire la executare sarpantei.S-a tinut sedinta pe casa scarii ,administatorul asociatiei a impartit cat are de plata fiecare apartament la suprafata totala s-a afisat tabelul din toamna trecuta, dar se strang foarte greu banii .Imi doresc foarte mult ca in vara asta sa executam lucrarea deoarece infiltratiile au avansat si mai mult au ajuns la instalatiile electrice.Din partea asociatiei sprijinul este minim,as vrea sa fie mai convigarori cu locatarii.
Intrebare?
Odata ce s-a aprobat cheltuielile pentru sarpanta cum as putea sa fiu mai convingator cu locatarii? Ce argumente sa le mai aduc?
PS.Sunt locatari care sunt dezinteresati total, deoarece ei nu sunt afectati de intemperii nu neaparat partea financiara.

MULTUMESC ANTICIPAT!
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2013
Pepe69, utilizator
Pai daca spuneti ca "s-a aprobat cheltuielile" e bine. Acum tineti aproape de presedintele asociatiei, de administrator, de comitetul executiv. In cateva luni se vor mai aduna ceva bani. Asociatia sa incheie contrcatul cu firma executanta, sa prevada inceperea lucrarilor in iunie-iulie cu plata unei sume cat mai mici la inceperea lucrarii si plata in 6-12 rate lunare egale a diferentei. Asa se pot aduna treptat banii si la asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie terasa bloc Cristina_Silivestru Cristina_Silivestru Buna ziua, de curand mi-am luat un apartament la etajul 4 dintr-un bloc cu 4 etaje, cu acoperis facut de fostii proprietari. In primul an n-am avut nicio ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a acoperisului catalinmos catalinmos Buna ziua, Locuiesc in Brasov, intr-un bloc cu 4 etaje si 2 scari, un total de 35 de apartamente si din nefericire, locuiesc la etajul 4. S-a inceput ... (vezi toată discuția)
Izolare termica a apartamentului geta5 geta5 Locuiesc pe scara A intr-un bloc cu 4 scari, scarile A si D au cite 10 apartamente (apartamente cu 3 si 4 camere) si scarile B si C au cite 20 apartamente ... (vezi toată discuția)