avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se va aproba recalcularea si se poate da amenda ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se va aproba recalcularea si se poate da amenda administrativa?

Buna seara pe data de 24 sunt chemat in instanta pentru ca am condus baut la volan ,intrebarea mea este daca avocatului i se va aproba sa fac recalcularea si daca exista lege sa nu mi se aprobe recalcularea la sange,si este posibil daca ami iese recalcularea 1 la mie in sange sa mi se dea amenda administrativa binenteles daca ami aproba recalcularea.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 18:40, 26 Aprilie 2012
Deci dvs. sperati ca dupa recalculare sa va iasa 1 la mie? Atunci veti avea o problema, maximul pentru a fi considerata contraventie e ceva mai mic.
Se considera infractiune si se pedepseste cu 1 pina la 5 ani inchisoare cind continutul de alcool depaseste 0.8 g/l in singe
Se considera contraventie si se pedepseste cu amenda si pedeapsa suspendarii permisului pe o perioada de pina la 90 de zile cind concentratia de alcool in aer expirat este de pina la 0.4 g/l caz in care conducatorul auto poate cere recoltarea de probe biologice.
Valoarea mentionata de dvs a alcoolemiei,respectiv de "1 la mie " se incadreaza drept infractiune .
Domnilor avocati si doamnelor avocate eu respect situl acesta pt unele raspunsuri dar eu din toate intrebarile care le am dat si ce am vazut in forum nu raspundeti decat sa dati pedeapsa care se cuvine asta o stim si noi ce ne asteapta in cazul meu de alcolemie eu stiu ca este infractiune stiu ce pedeapsa se aplica dar eu am cerut un raspuns de la voi avocati o cale de scapare nu de pedeapsa pt ca deaceea sun aparatori adica avocati sa ne apere si va multumesc pentru raspunsurile care ni le dati gratuite dar va rog gasiti raspunsuri de aparare pt ca legal stiu ce va urma ..de ex:
Eu am intrebat daca exista posibilitatea ca in instanta judecatorul pe cale legala sa nu mi aprobe plangerea si daca exista cale ca avocatul sa faca in asa fel sa faca recalcularea si sa faca dovada de acceptarea recalculari sangelui pt ca stiu ca legal se ia in considerare prima analiza dar vreau un raspuns de aparere impotriva mea .

Va multumesc pentru intelegere.
buna ziua ,
cu respect fata de dvs dar solicitati ceva ce nu poate face un avocat ,cat o fi el de avocat daca dvs ati comis o infractiune ,asa ca .
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcolemie de 0.75 in aerul expirat tyby33 tyby33 Buna ziua,am si eu o intrebare legata de consumul de acool si urcarea la volan.Am fost depistat cu o alcolemie de 0.75%0 in aerul expirat.m-i s-au luat doua ... (vezi toată discuția)
As putea ramane fara permis? caproiualex caproiualex Am fost prins de filtru si mi-a iesit la etilotest 0,42...mi s-au recoltat probe de sange si rezultatele sunt 0,75 respectiv 0,55 ... ce se va intampla? am ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan iliescuadrian91 iliescuadrian91 Buna ziua , in urma cu 3 zile am fost depistat de catre organele de politie la volanul masiinii cu o alcolemie de 0.53 alcool pur in aer . Conform legii am ... (vezi toată discuția)