avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare societate

Am avut suspendata activitatea pe 3 ani a trecut termenul iar acm am primit hot.judecatoreasca cara ,,dispune dizolvarea societatii'',in baza acesteia pot sista plata curentului si a tv.la sediul societatii pe care il am inchiriat la o persoana fizica si care nu mai doreste sa am sediul societatii la el in apartament,cum pot desfinta acest sediu si cum pot scapa de plata acelui bec platit ca societate.Multumesc !

Alte discuții în legătură

Cum este posibil sa existe sediu social in doua locatii daca firma este desfiintata? numecod numecod buna ziua, este vorba de o situatie: in anul 2003 s-a inchiriat un imobil unei persoane fizice care ulterior in anul 2004 si-a infiintat propria societate ... (vezi toată discuția)
Datorii la dizolvare FloreaS FloreaS Am o firma cu activitatea suspendata din 2009. Am primit o citatie prin care ONRC solicita in instanta dizolvarea pe motiv ca societatea nu are sediu social ... (vezi toată discuția)
Citatie pt dizolvare firma - expirare sediu AlexPR AlexPR Buna ziua. Am infiintat o firma acum 2 ani pe un sediu inchiriat, care a expirat anul acesta. Firma nu am inregistrat-o la finante si nici nu am facut nici o ... (vezi toată discuția)