as dori sa stiu daca judecatoarea de fond a decis trimitere dosarului inapoi la parchet la cerere avocatilor gasinduse unele nereguli in rechizitoriu ce se intampla cu cei retinuti timp de 9 luni de zile in arest preventiv daca judecatori de la curtea de apel sunt de acord cu decizia judecatoarei de fond ? ii pune liberi sau ii retin incontinuare? va multumesc
azi au afisat pe net ca au recursul pe 05 iunie la judecarea dosarului dupa 0 luna jumate,pe 10 mai aveau fondu ,apoi trebuia sa aibe si recursul la controlul judiciar iar pe 29 mai le expira prelungirea ,daca pe 05 iunie se tine recursul la dosar ce se intampla cu toate astea lante se mai judeca nu se mai judeca ma intereseaza daca e posibil sa se mai tina prelungirea? multumesc
Daca ii pune liberi dupa recurs nu conteaza daca se va mentine starea de arest mai inainte de judecarea recursului.
Nu am avut o situatie in care sa se judece recursul atat de greu intr-o astfel de situatie.
Avocatul dvs. ar fi trebuit platit special ca sa grabeasca judecarea recursului.
Eu asa as fi procedat.
Dupa parerea mea, instanta care a trimis dosarul la parchet nu va mentine starea de arest.
Nu imi pot da seama daca ar avea logica sa procedeze altfel si fara sa fie cazul meu nu imi bat capul cu asa ceva, ca sa stau sa analizez in amanunt toate variantele si ratiunile posibile.
Avocatul dvs. trebuie sa va informeze despre toate variantele posibile deoarece el oricum va pregati apararea in fata instantei si va trebui sa isi expuna argumentele.
Important este sa castigati in recurs.
Acela este procesul de baza.