avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Angajare aparator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Angajare aparator

Va rog sa imi spuneti daca e valabila o cerere de amanare a unui proces aflat la primul termen daca am trimis pe email o solicitare in vederea angajarii unui aparator , termenul e maine 23.04.2012 , iar cererea am trimis-o abia azi 22.03.2012 pe adresa de email a tribunaluli vrancea.
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2012
adiman27, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:35, 22 Aprilie 2012
Nu sunt valabile cererile trimise prin e-mail.
Trimiteti prin fax cererea .
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2012
Stefan Bicov, Avocat
Daca in citatie sunt chemat la ora 9 iar faxul il trimit la ora 8 e valabil? pentru ca nu am de unde sa trimit mai devreme
Este valabila, dar nu obligatorie. Conform art. 156 Cod procedura civila instanţa va putea da un singur termen pentru lipsă de apărare, temeinic motivată. Deci nu este obligatoriu sa se si aprobe.
Va rog, daca se pote sa imi spuneti ce pot pati daca sunt acuzat de evaziune fiscala, valoarea tva + impozit pe profit + penalizari fiind de 1 miliard si ceva, iar in citatie scrie ca ANAF este in calitate de parte civila pentru fond.

As dori sa stiu care este sanctiunea cea mai drastica pe care o pot primi, mentionand faptul ca nu am cazier.

Va multumesc anticipat.
Depinde de incadrarea juridica a faptei savarsite. Temeiul legal este legea nr. 241 din 2005.

Alte discuții în legătură

Se poate constitui parte civila o persoana care trimite un e-mail in instanta? acropolis acropolis Se poate constitui parte civila in dosar penal o persoana care trimite un e-mail in instanta? E-mail-ul a fost trimis in termen la prima instanta. Persoana ... (vezi toată discuția)
Ajutooor! ce ma fac ? am pierdut procesul ? iinst iinst Am trimis aseara, la ora 2,10 de pe email-ul meu o Cerere precizatoare la instanta de judecata. Astazi dimineata, la ora 9 un fax catre instanta cu aceleasi ... (vezi toată discuția)
Actiune trimisa prin fax - se ia in calcul ora trimiterii ? sau ora primirii faxului ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! O actiune a fost trimisa prin fax. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns: - se ia in calcul ora trimiterii ? sau ora primirii ... (vezi toată discuția)