avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... raspunderea administatorului unui srl
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

raspunderea administatorului unui srl

Buna seara,credeti ca e posibil ca administratorul unui srl sa-si piarda casa (care e pe persoana fizica) in cazul mai multor datorii (stat ,banca ,furnizori).Daca s-au descoperit greseli grave in contabilitate se mai poate face ceva, adica recalcularea profitului pe ultimii ani si implicit a taxelor datorate la stat?
Ce variante am sa ies din increngatura asta?Cui sa ma adresez?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: marin_rox , utilizator 09:17, 26 Aprilie 2012
asa o sa fac , va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa la un srl condorvb condorvb Care sunt riscurile pentru un administrator la un SRL in cazul in care societatea intra in insolventa? (vezi toată discuția)
Probleme societate desfiintata kinder2013 kinder2013 Buna ziua, In anul 2010 a fost desfiintata societatea(SRL) de la Registrul Cometului, prin nedepunerea declaratilor.Fiscul a propus spre insolventa firma , ... (vezi toată discuția)
Raspundere administrator giglesionut giglesionut am devenit asociat unic si administrator al unui srl iar in aceeasi zi am dat procura notariala fostului asociat unic si administrator prin care acesta avea ... (vezi toată discuția)