avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii FLUTURAS de salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

FLUTURAS de salariu

Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatieL in urma modificarii bazei de calcul CAS in 2012, mi s-a retinut din salariu anul acesta o suma in plus fata de anul trecut. problema este insa ca pe fluturasul de salariu primit de la firma figureaza inca suma veche desi in contul de salatiu mi s-a virat mai putin mai putin datorita modificarii contributiilor. Este legal acest lucru? Ma afecteaza cumva la sfarsitul anului pe fisa fiscala? Multumesc pentru sfat!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 18:22, 1 Mai 2012
Am facut precizare ca plata drepturilor salariale prin intermediul cardurilor nu afecteaza cuantumul salariului ... problema acelor comisioane, asa cum s-a mai spus, tine de politica bancii ..

Banca poate retine comisoane la retragere , la plata pentru diverse bunuri sau servicii dar nu si pentru plata salariilor ...
Banca nu retine pt. plata salariilor ,ci poate retine comisionul de administrare al contului de card de debit pt. salarii,de obicei la aniversare,adica cand se implineste 1 an de la deschiderea contului,iar retinerea o face din disponibilul existent in cont,adica din banii intrati -salariu,sau chiar la deschiderea contului ,daca doresti sa achiti cash,atunci neexistand inca bani in contul deschis.
Deci ,daca banca la care ai deschis contul si cu care ai incheiat contractul pt. acest produs bancar ,are o asemenea politica,poate exista o retinere din salariul virat de catre angajator,sub forma de comision
Ultima modificare: Marți, 1 Mai 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariilor AliceS AliceS In ce masura angajatorul, alegandu-si forma si metodele care ii sunt convenabile din punct de vedere financiar ( de ex. o banca preferentiala) poate vira toate ... (vezi toată discuția)
Comision administrare banca neluipo neluipo sunt pensionar si am deschis un cont pentru pensie la Procredit bank. cand am initiat demersul, prin contract, am avut comision zero pe luna, apoi el a inceput ... (vezi toată discuția)
Comisioane cristinutz09 cristinutz09 Buna seara, si imi cer scuze de deranj, apelez la dumneavoastra, neobisnuit cu astfel de situatii, caut un pic de ajutor. Mentionez ca am doua carduri la o ... (vezi toată discuția)