avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contributii fiscale pentru personalul asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contributii fiscale pentru personalul asociatiei de proprietari

Am mai multe nelamuriri in legatura cu modul cum se conduce o asociatie de proprietari
1.Cenzorul si presedintele de asociatie daca lucreaza intr-o alta unitate economica ce plateste din venitul brut stabilit in adunarea generala?
2. Poate fi incadrata ca zilier o persoana care realizeaza curatenia?
Cel mai recent răspuns: tnamaid , utilizator 12:37, 8 Mai 2012
multumesc pentru lamuririle acordate; saptamana viitoare voi fi mai libera si voi studia HG1588/2007.
Din cate inteleg nici cenzorul si nici administratorul nu fac parte din comitetul executiv. Deci pentru nemultumirile pe care le am referitor la modul cum isi desfasoara activitatea administratorul nu aveam voie sa ii cer presedintelui sa convoace comitetul executiv.
Poate fi considerat un abuz din partea mea???????????:((.

Dar tot nu inteleg ceva, din noiembrie tot ii zic administratorului(presedintele era intotdeauna de fata) ca trebuie sa aibe anumite evidente, dar tace si parca nu a auzit nimic, iar pe presedinte il intereseaza doar sa fie incasate sumele din lista de plata si sa fie platiti furnizorii(nu-l intereseaza legile pe baza carora functioneaza o asociatie).
Deci, conform legii ce trebuie sa faca cenzorul in legatura cu neregulile din asociatie, cui se poate adresa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa in gestiunea unei asociatii de proprietari ContSters197509 ContSters197509 Ce i se poate intampla unei contabile la o asociatie de proprietari daca in registrul de casa are o lipsa de 50.000 Ron. Presedintele nu i-a facut nici o ... (vezi toată discuția)
Delapidare savarsita de administrator bloc-procedura inscrierii privilegiului imobiliar andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care un administrator de bloc a sustras bani din fondurile asociatiei si a realizat un prejudiciu, asociatia de proprietari, prin ... (vezi toată discuția)
Disputã: președinte vs administrator pe tema administrãrii fondurilor. morgan morgan Bună ziua! Doresc ajutor, dacă se poate, în lămurirea unor probleme găsite într-o asociație de proprietari. Pe scurt, am fost ales ca ... (vezi toată discuția)