Buna Ziua ,sunt agent de securitate la o firma de paza din iasi si lucrez la un supermarket ,ca operator dispecer.In urma cu 3 zile mi-a intrat in supermarket un fost coleg de munca cu intentia sa sustraga bunuri ale magazinului,eu intorcand camerele de luat vederi.A doua zi sa aflat de incidentul petrecut ,dandusi seama ca nu vazusera nimic in afara de faptul ca este o camera la intrare si iesire cand se vede foarte clar cand intra si iese.Eu miam dat demisia de la acea firma de paza si din cate am inteles am sa primesc o citatie acasa pentru complicitate.Va rog datimi un sfat cum sa procedez in acest fel.Va multumesc.#-o
Buna ziua am contribuit la un furt de masina cu accident fara victime dar cu pagube materiale .mentionez ca nu am furat eu masina ,nu am condus eu si nu am stiut ca masina era furata, eu am urcat doar in masina
Buna ziua
ma poate ajuta si pe mn cineva cu un sfat? Duminica seara eu si varul meu ne am intalnit cu un amic,fiind toti in stare de ebrietate am hotarat sa mergem spre casa varului meu de unde urma sa luam niste bani. pe drum amicul meu a zis sa l asteptam putin! dupa cateva minute a venit cu o cheie de masina pe care o gasise pe jos in urma cu cateva zile fapt pe care eu si varul meu nu stiam.am urcat in masina pe care a conduso amicul nostru pe drum a lovit doua masini parcate. Imi puteti spune va rog frumos la ce sa ma astept si ce trebuie facut!
Buna ziua! Ma numesc Stefan Claudiu, 31 ani. In urma cu 2 ani am avut o relație cu o contabilă de care m am despărțit în vara lui 2016. O singura data mi a spus k a sustras de la muncă o sumă de 2000 lei și ca ii va pune inapoi. Acum dupa cei 2 ani șeful ei m a sunat sa ma întrebe dacă stiu ceva de o sumă de 9000 euro sustras de la acesta. Se pare ca i a furat in perioada in care încă eram impreuna...probabil a știut k va fi prinsă și să ma tragă dupa ea. I a spus fostului ei sef k eu am obligat o sa fure si k de frik mea a facut O, însă eu nu am stiut nimic și niciodata n Am împins o la.asemenea gesturi. Bănuiesc k vrea sa ma tragă și pe mine în judecata.mentionez k se trage dintr o familie bogată, credeti k ar putea influența cursul judecății? Procesul va fii in Ploiești, eu stau in Oradea? Cum ar trebui să procedez și ce risc? Multumesc!