avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, "incalcata de catre maidanezi"

Am numarat peste 30 de articole din Carta drepturilor fundamentale "incalcate de catre maidanezi":
[ link extern ]

Ce sanse am sa cistig un proces intentat statului roman care lasa maidanezii sa-mi incalce aceste drepturi fundamentele?

Am vecini care hranesc maidanezii la intrarea in bloc. Pot obtine o decizie judecatoreasca sa-i impiedice sa mai faca asta?

Sunt decis sa merg pina la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg.

Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2012
ionstanca, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionstanca , utilizator 23:09, 14 Ianuarie 2013
legally_aid


Mergeti prea departe, eu raman la propria camasa, ca e mai aproape de mine: cainii care nu ma lasa sa dorm de peste 3 ani de zile. "Ma grabesc sa propun moartea lor"???? Nu am cerut asa ceva, nici eu, nici "ionstanca", initiatorul acestui topic! Va rog recititi ce am scris! Ca platitor la zi de taxe si impozite, doar cer statului roman sa gaseasca o solutie pt a impaca "si capra si varza": eu sa pot dormi noaptea, iar cainii aia sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti. Puteti sa va pronuntati in sensul asta, sa veniti cu o sugestie, fara sa va abateti de la subiect? Nu este un topic despre claxoane si ciocanele vecinilor.


Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Pentru a scapa de cainii crescuti in tarcuri in fata blocului sau in scara blocului va propun o solutie practica, ieftina si legala: folositi otet sau amoniac si stropiti zonele unde sunt crescuti. Un bidon de 5L de otet costa 7 lei in supermarket. Aceasta metoda da roade atata timp cat sunteti perseverenti. Irita cainii si enerveaza la culme babele care-i cresc.

Succes!
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2013
andrei2013, utilizator
In Anglia, o tara mai bogata, mai civilizata, nu-si permite sa tina un ciine fara stapin mai mult de 7 zile, il eutanasiaza.

Mai mult, de ce un ciine ar avea mai multe drepturi decit un miel sau iepure?
Un miel se hraneste cu iarba, ca sa traiasca un ciine trebuie sa moara o gramada de animale.

Drepturile ciinilor in Romania sunt exagerate.

Va rog, dati-mi exemplu de o tara mai dezvoltata si civilizata unde nu se eutanasiaza ciini?

Adevarul ca ONG-urile care apara drepturile animalelor fac afaceri bune din cauza prostiei romanilor. Daca faceti un sondaj, 99% dintre romani habar nu au ca in tarile civilizate exista o lege care eutanasiaza maidanezii in 7 zile.

Maidanezii sunt animale inteligente. Am "discutat" cu ei, si i-am ajutat sa inteleaga ca este o zona de 50 m in fata blocului meu unde nu au voie. Am doua generatoare de ultrasunete, iar pe cei mai rebeli ii ajut cu un baston cu electrosocuri.

Vecinii mei au ramas fara obiectul muncii :)
Imi spuneti va rog ce model de generatoare cu ultrasunete aveti si care este raza lor de actiune. As dori sa achizitionez un astfel de aparat.

Va multumesc.
Am invata "maidaneza" si ma inteleg de minune cu maidanezii :D

In asemenea situatii maidanezii s-au dovedit mult mai inteligenti decit oamenii

Probleme de genul acesta eu le rezolv direct cu maidanezii, nu mai discut cu oamenii.

Am avut si eu aceasi problema cu latratul. Lucrez noaptea la documentatii sau discut cu clientii internationali si ma deranjau maidanezii.

Am cumparat doua aparate cu ultrasunete si cind incep sa latre deschid fereastra si fug sau tac imediat daca sunt intr-un tarc. Daca nu da rezultate trebuie "ajutati" sa priceapa ce vrei de la ei cu un baston telescopic cu electosocuri (eu le-am cumparat de la un magazin de arme). Cind se aplica acest tratament trebuie sa fluieri, sa siuieri, iar pe urma devine ciinele lui Pavlov. Daca le mai dai si cite o felie de salam si le spui ca nu mai trebuie sa latre ca aperi tu acel teritoriu, deveniti si prieteni

Acum toti maidanezii din zona ma respecta, cind vad masina stiu ca a sosit stapinul teritoriului. Interesant ca daca ii tii un timp la distanta, nici alti ciini nu vin pentru ca li se pare suspect ca acolo nu este miros de ciine.

Poate nu reusesti din prima, dar cu putina perseverenta sigur reusesti. Ciini sunt animalele care se dreseaza cel mai usor.

In concluzile, invata "maidaneza" si vei fi incintat de rezultat.

Succes!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eutanasierea cainilor maidanezi AntiMaidanez AntiMaidanez Buna ziua, Sunt din Bucuresti, un oras care timp de ani de zile n-a reusit sa-si rezolve problema cainilor vagabonzi. 10000 de oameni sunt muscati IN ... (vezi toată discuția)
Referendum pentru maidanezi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Romania...o tara inapoiata...o tara care datorita furaciunilor din partea tuturor celor care au luat bani pentru a se ocupa de problema cainilor nu au fost in ... (vezi toată discuția)
Cainii vagabonzi... gigelas gigelas Care sunt legile ce ocrotesc acesti caini vagabonzi ? Trebuie sa stam sa privim cum sfasie oameni,iar noi nu vom putea interveni ? Ce este cu atata iubire de ... (vezi toată discuția)