avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit pentru venit online
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit pentru venit online

Primesc bani constant de la o firma online. Sunt curios daca trebuie sa platesc impozit pentru acest "venit", deoarece am citit pe diferite forumuri ca veniturile online nu trebuie neaparat declarate. As dori insa sa aud parerea unui avocat. Daca trebuie platit impozit, cum si unde trebuei sa ilplatesc?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Nick3 , utilizator 20:28, 24 Februarie 2014
Buna ziua,

Va deranjez si eu cu o intrebare legata oarecum de ce spunea domnul de mai sus. Mi s-a facut o oferta de munca, contract de servicii online cu o firma din Taiwan. Salariul ar fi tot pe la 1000$/luna din care ei spun ca trag 5% income tax pentru statul Taiwanez. O sa-mi elibereze documente lunare si anuale care imi justifica venitul cat si faptul ca mi s-a impus impozit.

Din cate inteleg inmod normal daca ajung sa platesc acolo mai trebuie sa platesc aici?

Daca da, i daca as accepta contractul, si as face PFA, cat % sau suma din banii astia ii datorez statului? (impozit, pensii, sanatate)? lunar anual.

Va multumesc pentru intelegere,

n

Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2014
Nick3, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare pe norma de venit si cod caen pentru pfa cu servicii in it? oricami_arh oricami_arh buna ziua, dupa ce am citit o gramada de forumuri, tot nu m-am lamurit, ba chiar am mai multe intrebari: 1. de ce le convine unor PFA cu cod caen 6202 sa ... (vezi toată discuția)
Pfa si srl ContSters87904 ContSters87904 Ce avantaje si dezvantaje prezinta un SRL si un PFA? (vezi toată discuția)
Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)