avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plangere penala(nevoie mare de ajutor)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plangere penala(nevoie mare de ajutor)

buna ziua,
am si eu o problema si as fi tare recunoscatoare daca cineva ma poate sfatui.
am 21 sunt stundenta si drept urma am cerut individului numit tata pensie alimentara in continuare(nu k ar fi ea o suma prea mare nici de abonament nu ajunge,insa fiind un astfel de om am zis sa fiu si eu draguta cu el). hotararea s-a pronuntat in favoarea mea cu mici modifi adik a scazut procentul deoacere mai are o fata(fetita lu taticu ).problema mea este urmatoarea: el a declarat ca are functia de sofer la o firma la care este si administrator si ascociat(50% a lui firma) unde castiga numai 646 net...insa profitul firmei nu intra ca si venit?aici judecatorul ma indrumat sa merg la parchet pt o plangere penala impotriva lui ...si de aceea am nevoie de dumneavoastra cum ar trebui sa sune plangere aceasta.
mai mentionez faptul ca el din cate stiu cam declara ca firma ar avea profit 0 de 10 ani de cand e infiintata asta in cond in care el face transporturi sigur cu tirul lui.chiar nu exista nimic ce pot face impotriva acestui individ ..acestui om de nimic?
va multumesc pt intelegere si sper k voi primi un rasp cat mai clar...pt orice alte detalii va stau la dispozitie
o zi buna
Cel mai recent răspuns: Mihail nelu Ciobanu , Avocat 18:20, 5 Mai 2012
poti verifica daca are profit pe siteul anaf. Nu mai pierzi timpul la reg. com. Dar, chiar daca are profit, nu inseamna ca ia musai si dividende. Profitul poate fi repartizat in mai multe locuri (reinvestire, dividende, etc)
vorba buna?nu am vb niciodata cu el in viata mea...nu a fost in stare sa vina nici la tribunal decat o odata l-am vazut pe hol pe akolo...nu se poate vb cu un astfel de om controlat de draga lui sotie(pana si soacra lui recunoaste ca fata ei e de vina pt toata situatia)..asta e..nu exista lege justitie dreptate si nici makr bun simt in tara asta:|
va multumesc pt rasp oricum
o zi buna tuturor
Faceti adrese la Registrul Comertului si Administratia Financiara si solicitati situatia financiara si bilantul contabil al firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de la registrul comertului privind dividendele petrea.manuela petrea.manuela Buna seara.Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema..As dori sa stiu mai exact ce anume sa cer de la REGISTRU COMERTULUI....care indicator mai exact ... (vezi toată discuția)
O ciudatenie conliviu conliviu Una bucata ciudatenie #-o: O societate comerciala A vinde un bun (sa presupunem, parti sociale, pe care le detine la un srl B). Cumparatorul este unul din ... (vezi toată discuția)
Dupa ce am ridicat dosarul de la registrul comertului ce fac? kmutu_no1 kmutu_no1 Am infiintat un SRL, sunt fondator unic si adminisrator, platitor TVA. Am ridicat de la reg comertului Certificatul de inregistrare, certificat constatator si ... (vezi toată discuția)