avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... problema functie - salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

problema functie - salariu

salutare. iata problema care o am: un salariat fara studii superioare, care a facut in 2004 un curs finalizat printr-un certificat de absolvire in 2004 (recunoscut de Ministerul Muncii) pe un post care, conform C.O.R. necesita studii superioare.
Eu sunt relativ nou in meseria asta. Nu era obligatoriu atunci cand a facut cursul, sa-i ceara oare diploma de absolvire a invatamantului superior? sau erau alte reguli in 2004?
Am ajuns si la ce ma doare pe mine: de la 01 ianuarie trebuie sa-i fac salariul tarifar minim 1200 lei (600 x 2) sau minim 720 lei (600x1.2)?
Ultima modificare: Marți, 9 Decembrie 2008
Vioreld, utilizator
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 12:25, 11 Decembrie 2008
Ati specificat doar functia nu si calificarea din diploma.
Calificarea obtinuta ii da dreptul de a ocupa functia, salariu se calculeaza in functie de studii, adica studii medii, acest raspuns l-ati primit si de la elis. Asa cum am spus deja acest salariu este minimul stabilit, salariatul poate beneficia de un salariu mai mare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim brut studii superioare-va rog sa ma lamuriti cezarina19 cezarina19 Imi cer scuze, insa discutiile anterioare nu m-au ajutat sa inteleg exact situatia. De aceea, as dori un raspuns scurt, clar si concis, la urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Cat este salariul minim net incepand cu 1 ian.2009 tudor1973 tudor1973 Buna ziua! Sotia mea este angajata cu norma intreaga la o farmacie ,cu calificarea de asistent medical de farmacie. As dori sa stiu care este salariul minim ... (vezi toată discuția)
Salariul pe cartea de munca m2gica m2gica Buna ziua....Sunt incă angajat la o firma particulară (in preaviz)...Am avut intotdeauna probleme (ca peste tot dealtfel) cu salariul ce trebuie trecut pe ... (vezi toată discuția)