am si eu urmatoarea problema: am avut control la societatea la care lucrez si persoanele de la control au cam facut exces de zel si au interpretat legile cum au vrut ei.
in urma controlului m-am ales cu o datorie de plata de 45000 lei , datorie care am contestat-o .
Am dus actele la un expet contabil si i-a platit patronul cat a cerut sa faca verificarea sa vada daca este bine sau nu ceea ce au calculat domni de la control si spre bucuria noastra nu a fost bine aproape nimik, (adica din 45000 contest 39000 lei). problema este ca cei de la administratia financiara au inceput sa-mi ia din bani chiar daca noi suntem inca in termenul legal de contestatie (am depus contestatia in 21.11.2008) si inca nu am primit nici un raspuns si nici o instintare.
am auzit ca daca procesul verbal este contestat el nu poate fi introdus in fisa sintetica si nu poate sa-ti puna sechestu pe cont pana la solutionarea contestatiei.
este adevarat ? vreau o baza legala va rog deoarece la administratia financiara nu prea cunosc sau nu vreau sa cunoasca legea si daca nu esti de-al lor te "mananca"
se pare ca mai sunt societati care au probleme cu Ad . Finantelor .
sogedacom, voi cum ati rezolvat ?
sau nici la voi nu este rezolvata problema.
o zi superba la toti.