avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... GARANT LA BANCA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

GARANT LA BANCA

buna ziua .
sunt garant, pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca , pentru sotul meu cu care sunt in divort . daca el nu plateste sunt obligata sa platesc eu ? ce pot face in cazul asta? eu am si copil in intretinere si am si eu un credit de nevoi personale la alta banca . poate sa ma oblige sa achit creditul lui ?
Cel mai recent răspuns: tinaa , utilizator 09:58, 17 Mai 2012
Daca sotul dvs nu va achita creditul, dvs in calitate de garant personal veti avea obligatia sanil achitati. Faptul ca mai aveti un alt credit, si un copil in intretinere nu va prea ajuta in acest caz, intrucat obligatia de garantie se naste din contractul de credit pe care dvs l-ati semnat si v-ati asumat anumite obligatii. Ar fi bine sa nu ajungeti in situatia in care sotul nu va plati creditul, pentru ca banca se va indrepta impotriva dvs.
Dar la randul dvs, ca si garant, va puteti indrepta impotriva debitorului principal. Sigur sunteti garant si nu codebitor?
multumesc pentru raspunsuri . am verificat in contract sunt garant pentru sot . cum ma pot indrepta impotriva lui ?

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O avocata ne-a pagubit de un apartament si 18000eur claral claral O avocata a asistat-o pe mama intr-o actiune, i-a castigat increderea, a devenit chiriasa intr-un apartament mostenit de mama, si \\"prietena\\" ei. In 2006, ... (vezi toată discuția)
Contract credit nevoi personale cu ipoteca Mayabell Mayabell Obligatiile codebitorului din cadrul unui contract de credit In cazul in care creditul de nevoi personale cu ipoteca are si un codebitor - bunul ipotecat ... (vezi toată discuția)
Rata credit ContSters64816 ContSters64816 Buna, Am un credit de nevoi personale cu ipoteca, pe 25 ani(am platit abia 2 ani).Eu sunt titularul contractului de credit iar sotul meu este codebitor.In caz ... (vezi toată discuția)