Buna ziua . Avand probleme la asociatia din care fac parte, va rog a ma ajuta cu lamuriri macar in aceasta privinta . Din motive personale si financiare(sotul nu lucreaza), am ramas datoare la asociatie cu o suma destul de mare, drept pt care am fost data in judecata . Mentionez ca am mai fost data in judecata in 2010, din 2011 s-a facut proprire pe salar pentru Hotararea obtinuta, din care mai am de achitat cam 800 lei. Acum de curand am fost iar data in judecata de catre asociatie, ei la sumele restante datorate catre ei au trecut si suma care inca mi-a ramas de retinut din salar. Este oare corect ? Chiar daca am poprire pe salar pentru suma de 2.500 lei, asociatia prin noua chemare in judecat a trecut in restante si cuantumul hotararii anterioare pentru care au calculat in continuare penalizari pina la zi, motivand ca orice suma restanta se penalizeaza. Oare este corect si ce as putea face ? Sincera sa fiu eu care nu prea ma pricep la drept, aceasta NU este orice suma, ESTE o Hotarare Judecatoreasca. Va rog ajutati-ma pentru ca nu mi se pare logic si corect ca, odata ce s-au calculat penalizari si s-a obtinut o hotarare judecatoreasca, sa se calculeze alte penalizari la aceeasi suma. Pentru acest lucru as putea sa chem in judecata asociatia cerind daune morale si materiale? Va multumesc pentru timpul acordat si astept un raspuns din partea d-voastra. Cu respect.
Daca s-au aplicat penalizari la penalizari nu este corect.
Daca insa suma lunara de plata - ex cota lunii sept.2009 - a fost penalizata cu 0,2% inmultit cu nr de zile de intarziere pana la zi adica mai 2012 atunci este corect.
Suma penalizarilor creste automat, dar nu s-au aplicat penalizari la penalizari.
Penalitati
loredana34
buna ziua, m-am trezit peste noapte cu penalitati foarte mari la intretinere motivul acestora fiind ca asociatia a fost data in judecata si asa s-au calculat ... (vezi toată discuția)