avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizarea construirii unui balcon la etajul I?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizarea construirii unui balcon la etajul I?

Buna, am un apartament la etajul 1 intr-un bloc de nefamilisti, cu doua camere, (aceste blocuri nu au deloc balcoane) in Timisoara. Intentionez sa construiesc un balcon. Spatiu este destul si amplasarea balconului nu afecteaza in nici un fel deoarece in fata blocului este o suprafata de teren de aproximativ 600 mp cu pomi si iarba. Unde ar trebuii sa ma adresez in primul rand si care sunt pasii pentru a putea finaliza acest proiect?
La Primarie trebuie sa va adresati dar sa sa aveti grija sa vorbiti cu vecinul de la parter sa nu va faca reclamatie pentru deranjul de umbrire!
1) La primarie ptr autorizatie constructie. ( Mai departe va spun ei ce acte va mai trebuiesc )
2) La administratorul blocului ptr aprobare.
3) Trebuie sa fie si vecinii de acord. Aprobare de la vecini.
multumesc mult, pentru informatie, m-am gandit si eu la varianta cu umbra, dar locul unde vreau sa amplasez balconul este intotdeauna pe umbra, sper sa nu fie nici o problema!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, ... ipso ipso Buna ziua. Detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, dar nu am nimic construit pe el, deci nu locuiesc acolo. Terenul se afla in intersectie, in ... (vezi toată discuția)
Inca un geam..si delimitare balcon realplayer realplayer buna ziua,am doua interbari la care doresc sa ma ajutati daca stiti raspunsurile 1. daca doresc sa mai fac inca un geam la camera am nevoie de ceva aprobari? ... (vezi toată discuția)
Cum pot demola balcoanele ilegale ale vecinilor ? DeduMar DeduMar Buna ziua! Blocul în care locuiesc, face unghi de 90* cu blocul alăturat iar în spatele blocurilor vecinii de la parter și-au închis de mai mulți ani ... (vezi toată discuția)