Sotul meu este intr`o inchisoare in Germania, ptr a doua oara...A mai fost si acum un an tot ptr aceeasi fapta ca acum, adica fiind soferul unei grupari care furau din magazine. Anul trecut a stat 5 luni si a luat cu suspendare 1 an si 2 luni... Acum va sta pe putin 3 ani.. Ideea este ca vreau sa divortez de el.. Tin sa precizez ca avem si doi copii minori, unul de 3 ani si unul de 9 luni, in rest nu avem nimic comun, adica proprietati sau bunuri, eu locuind impreuna cu cei doi copii in casa mamei mele. Intrebarea mea este cum pot divorta de el avand in vedere ca el este intr`o inchisoare din Germania si cam care ar fi conditiile acestui divort.? Va multumesc anticipat!
In mod normal sotul trebuie citatat la penitenciar si adus la proces.
Procesul poate fi destul de complicat.
Nu este recomandabil sa incepeti procesul fara avocat deoarece trebuie sa intellegeti exact anumite lucruri.
Cred ca ar tre sa plateasca ca sa il aduca iar el nu are bani nici sa isi ia un pachet de tigari...Nici macar nu e judecat...are de facut intai pedeapsa care i s`a dat cu suspendare...Eu traiesc cu 800 de ron cu doi copii...nu imi permit un avocat....
Sotul are dreptul de a se prezenta la divort si autoritatile sunt obligate sa ii respecte dreptul sau.
Dreptul la aparare se exercita prn prezenta sa personala si prin avocat daca isi permite.