avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contestatie impotriva rezolutiei data de prim procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contestatie impotriva rezolutiei data de prim procuror

buna ziua,as dori si eu sa stiu cum sa incep o contestatie impotriva rezolutiei,primite de la prim procuror Avrig,aceasta contestatie trebuie sa o fac la procurorul ierarhic superior sibiu.si daca stie cineva adresa unde trebuie trimisa la sibiu.va multumesc
Cel mai recent răspuns: cojocCOSTEL , utilizator 20:33, 16 Iulie 2012
Buna seara.As dorii sa fac o contestatie la rezolutia data de prim procuror si nu stiu cum sa o fac este un tipizat si de unde pot sa l iau.As dorii sa va spun ptr ce vreau sa fac contestatie si o sa va relatez in mare parte Anul trecut in noiembrie am avut o mica altercatie cu un politist de la rutiera pe motiv ca nu i am respectat indicatiile politistului aflat in intersectie a inceput sa ma injure iar eu mi am luat tlf si m am dat jos din masina sa l filmez atunci el sa apropiat de mine m ia smils telef si mi a dat cu capul in zona fetei eu m am ferit si nu a apucat sa ma loveasca ptr a mi ramane semne dar lui ia cazut cascheta jos tot incidentul a fost filmat de colegul meu care se afla in masina dupa incident nu m ia inapoiat tlf si a inceput sa mi stearga din tlf tot ce inregistrasem cu el. am inceput sa l rog sa mi dea tlf iar eu cand ma apropiam de el ma inpingea ca sa poata sa stearga din el ce credea ca am inregistra am reusit sa mi recuperez tlf dupa care mi acerut actele si m ia suspendat permisul pe o perioada de 30 zile a dat tlf la cineva si la pus martor pe pv ulterior acel cineva am aflat ca este cumnatul lui si tot pe el la pus martor la incident el nefiind acolo.la parchet am depus si inregistrarea video a colegului meu si el ca martor iar rezolutia parchetului a fost de nup ptr purtare abuziva.V as ruga respactuos sa ma indrumati pe o cale legala ptr a dovedii ca acel asa zis politist a comis un abuz in serviciu si al trimite in judecata. mentionez ca nu am cerut bani sau altceva decat dreptate. Comunicarea m ia venit prin posta in data de 13 iuliu ac.CU RESPECT VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea solutiei de nup data de catre procurorul de caz martalogu1971 martalogu1971 Care este procedura in cazul solutiei de NUP? Se poate face contestatie la instanta fara a trece prin etapa prim-procurorului ? (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei procurorului sindicalistul sindicalistul in ianuarie 2011 am primit o rezolutie de NUP. In luna martie 2012 o persoana a intrat in posesia acestei rezolutii si a formulat plangere impotriva ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei procurorului tyar tyar Buna!As dori sa stiu daca este un termen legal pentru depunerea unei plangeri impotriva rezolutiei procurorului prin care mi se refuza dreptul de conducere.Va ... (vezi toată discuția)