avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inspector control??
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inspector control??

buna ziua,

am si eu o intrebare: daca comisarul de control din cadrul DGF are sotul patron , atunci acel lucru nu este in contradictoriu cu legea?
poate fi inspector de control sau nu?
va rog baza legala.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 22:34, 23 Decembrie 2008
Da poate fi inspector in cadrul DGF. vedeti legea funtionarului public.Legea nr. 188/1999 cu modificarilie si completarile ulterioare publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 600 din 8 decembrie 1999 si Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 279 din 21 aprilie 2003

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitatea functie publica de conducere cu agent asigurari astra? bora_alexx bora_alexx o functie publica de conducere poate sa fie incompatibila cu una de agent de asigurari astra, asigurari rca, case? am citit 188/1999, prin care se preciza ca ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati la functionari publici rogilg1 rogilg1 am urmatoarea dilema: Fac parte din consiliul de administratie a unei societati si urmeaza sa dau examen pentru un post de sef serviciu taxe si impozite din ... (vezi toată discuția)
Functionari publici - venituri extra servici de baza cryptomyself cryptomyself V-as ruga sa-mi raspundeti daca la ora actuala, in Romania, functionarii publici, de exemplu, din primarii, pot sa mai desfasoare si alta activitate din care ... (vezi toată discuția)