avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere in stare de ebrietate, consecinte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere in stare de ebrietate, consecinte

buna ziua! In urma cu aproximativ o luna am fost oprit de catre agentii de politie avand o alcoolemie de 0,96 in aerul expirat , 1,65 prima proba de sange si 1,56 a doua. as vrea sa stiu la ce sa ma astept . Peste cat timp o sa pot da din nou examen si cam cat o sa ma coste un avocat bun? Daca ma puteti sfatui ce as putea face pentru a scapa cat mai usor.Vreau doar sa pot lua permisul inapoi cat mai repede. Mentionez ca nu am nici o abatere penala si absolut nici o amenda. MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: valentin_matei2003 , utilizator 19:04, 22 Mai 2012
multumesc valentin_matei2003 dar eu acum sunt in italia lucrez aici se poate face recalcularea fara a fi eu prezent?si cam cat m-ar costa un avocat in cazul asta?multumesc mult
Salut uite daca puneai puneai avocat faceai procura de inputernicire intre tine si avocat atunci avocatul putea sa se duca si singur in instanta sa te reprezinte si sa vorbeasca el in lipsa ta si sa faca si recalcularea.oricum sfatul meu ca sunt in starea care esti si tu pune un avocat dar sa fie de cazuri penale ca ai posibilitatea sa te scoata si cu amenda administrativa de 1000 delei dar faza nasoala e ca dureaza cam 8 luni chiar 1 an .daca nu merge cu recalcularea si ati va da inchisoare cu suspendare era bine sa ai avocat sa ati dea minim pt ca esti la prima abatere.onorariu depinde de cat de bun e avocatu are preturi diferite cu cat e mai bun cu atat de mai scump oricum onorariu incepe de la 1000 de lei .dar trebuie sa faci procura de inputernicire cu el ca sa poata sa faca el toate demersurile adica avocatul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0.8 hotzu hotzu Buna ziua! Am facut o prostie cat mine de mare pe data de 05.03.2014 #-o. Am condus sub influenta alcoolului. Mentionez ca in aparatul etilotest mi-a iesit ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool amenda administrativa marigel marigel In data de 13!!!!!august, am ramas fara carnet pt. alcoolemie 0.58 in aerul expirat. Spun pe scurt. A durat vreo 2 luni jumate ca sa ma cheme la politie:nu am ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie david7 david7 Salutare,mia iesit 0,42 in aer si 0,85 cu 0,75 la sange,astept de 4 luni si o sapt si abia sa intors dosarul de la parchet.As dori sa stiu ce mi se poate ... (vezi toată discuția)