avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

la partaj, cum se stabilesc care bunuri sunt obtinute in timpul casatoriei si care sunt detinute dinainte? Daca ex-partenerul vine cu martori mincinosi, cum pot dovedi ca bunurile mele sunt obtinute cu mult inainte de relatia noastra? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:13, 21 Mai 2012
Cu martori , respectiv cu acte.
Impotriva unor eventuali martorilor mincinosi puteti face plangere penala pentru marturie mincinoasa.
Probele privind data achizitionarii bunurilor le puteti face cu extrase bancare, facturi de cumparare, martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"marturie mincinoasa!!!???" deniss_2008 deniss_2008 Intr-un proces de partaj unul dintre martorii partii adverse a declarat de ex caci imobilului in litigiu i s-au adus inbunatatiri in valoare de cca 25000 euro ... (vezi toată discuția)
Partaj intre soti, importanta martorilor lacramioaravasuianu lacramioaravasuianu Am fost casatorita 30 ani cu un ofiter de marina . Ultimii 6 ani am fost separati financiar .Legal el nu apare cu venituri la finante de peste 15 ani .Eu am ... (vezi toată discuția)
Martor la procesul de divort cris_deo cris_deo buna ziua. unde trebuie sa actionez pt o marturie mincinoasa , calomnioasa si tendentioasa in acelas timp a unui martor in timpul procesului de divort , acum ... (vezi toată discuția)