ce se intampla daca cumperi marfa pe persoana fizica dintr-un supermarket?
o cunostinta de-a mea a fost chemata la control pt ca a cumparat marfa pe persoana fizica din supermarket pe perioada 1-01-2011 1-05-2012.
Are un S.R.L a luat in mod repetat in regim en-gross pe persoana fizica ,ca a vandut.o daruit.o etc e treaba lui (cred) Totusi nu inteleg ce treaba are cu ce cumperi pe persoana fizica ?
Pai e la mintea cocosului de ce a fost chemat. Chiar nu intelegeti? Am un SRL si cumpar en=gros. In paralel cumpar tot cantitati mari pe persoana fizica. De cate ori cumpar cantitati mari pe pf? O data, de doua ori. Daca iau constant pe persoana fizica, concluzia extrem de evidenta este evaziune fiscala.
Are voie, dar nu in cantitati industriale. V-am mai scris. Daca persoana are SRL au facut legatura cei de la Garda ca nu este in regula aprovizionarea de acest gen. Acum ganditi-va si Dvs. Daca a cumparat de doua ori pe saptamana marfuri de 5000 lei, intr-o luna de 20000 lei care familie mananca atat? Sau cine isi permite sa faca atatea cadouri? 14 luni x 20000 lei= 280000 lei. Cum ii credeti pe cei care verifica toate acestea?
Sau pe noi, cei care raspundem aici?
Control fiscal
mona_genes
Buna ziua ! Am primit o instiintare de la financiar ca sa dau o situatie a unui client pe o anumita perioada. Clientul este PF. Eu , ca depozit en-gross am ... (vezi toată discuția)