avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum pot cere specificare documente false intr-o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum pot cere specificare documente false intr-o rezolutie dosar penal

Buna ziua , problema mea este ca desi in 2010 am aflat de un titlu de prorietate in care sa improprietarit o persoana cu 3 declaratii false la primarie ( unul nu a declarat , unul nu a existat si unul mort in 1968 si declara in 1994 ) si am facut cere penala , in 2011 mai exact in mai Parchetul a decis neinceperea urmarii penale consideranduse faptele prescrise si disjungerea unor fapte pe autor necunoscut ( declaratiile ) dar in rezolutie spune doar ca actele sunt false in urma cercetarilor dar nu specifica ce acte si ca s-a eliberat un titlu de proprietate in baza lor . adica nimic care sa ma ajute sa pot demonstra in instanta ( proces internat de cel care a benefiaciat falsul pentru ami lua casa si terenul ) ca titlul cu terenul si casa aferenta a fost eliberat pe baza unor declaratii false . Mai mult nici rezolutia nu e completa pentru ca este dosarul cu disjungerea cel cu autor necunoscut ) Eista o lege care sa ma ajute sa cer eliberarea de carte parchet a unui docunemt clar din care sa reiese ca actele cu nr .. din data de ... sunt false si au stat la baza titlului de proprietate .? sau unde exista ce date trebuie sa contina obligatoriu o rezolutie data de procuror si in referat de la politie . Nicaieri nu au specificat clar nr document data si tip doar evaziv ca sunt false .
Cel mai recent răspuns: Roxana83 , utilizator 16:15, 23 Mai 2012
In mod normal trebuie sa existe un raport de expertiza al inscrisurilor care au fost declarate false. Solicitati o copie din dosar a acestui raport si, alaturi de rezolutie, cred ca puteti dovedi falsul , acolo unde va este necesar.
dovedirea a fost ca din cele 3 declaratii la primarie 1. nu a existat niciodata , al doilea a murit in 1968 si a dat declaratie in 1994 si al 3 lea audiat de politie nu si-a recunoscut semnatura mai mult a spus ca nu a dat niciodata declaratie privind terenul . Cine le-a scris este autor necunoscut , desi adeverintele au fost semnate de secretar primarie si primar ( acum mort ) . pentru d-na secretara parchetul si politia a considerat neinceperea urmarii penale pentru prescriere fapte chiar daca noi am aflat in 2010 si 2010 facand plangerea , fapta fiind facuta in 1994

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fii infractiune ? ce inseamna ascundere de probe in cursul urmariri cercetari penale ? soparla62 soparla62 In fapt: In cursul unor cercetari penale reprezentantii legali ai unei institutii primarie nu au adus la cunostiinta politiei, procurorului de caz faptul ca, ... (vezi toată discuția)
Uz de fals. ContSters135817 ContSters135817 Salut.In urma cu aproximativ 3 ani o amica, eleva pe atunci impreuna cu cativa colegi au cumparat scutiri medicale falsificate pe care le'au folosit pt a'si ... (vezi toată discuția)
Incepere urmarire catre autori necunoscut catser catser Dupa mai nine de 2 ani cand am deplans un fals in tr-un contract de munca m-i se comunica faptul ca s-a dispus urmarirea penala fata de autori ... (vezi toată discuția)