sotul meu a primit o amenda pentru lipsa rovinietei, la data de 26.04.2012-in valoare de 750lei(potrivit art 8alin 2din OGnr 15/2002).
separat de aceasta amenda mai avem de platit tariful de despagubire in valoare de 96 euro.
Am inteles ca putem contesta datorita lipsei semnaturii agentului constatator.
Va rog sa imi spuneti
- avem nevoie de un avocat ?
- ce trebuie facut pentru a face contestatia?
Este nevoie de o persoana cu cunostinte in domeniul juridic si procedurii juridice care sa va intocmeasca plangerea, sa o argumenteze. Daca doriti si reprezentare in fata instantei va trebuie un avocat.
Pentru a incerca anularea procesului verbal de sanctionare contraventionala este necesar sa formulati plangere impotriva acestuia.
buna.am primit si eu amenda pt rovinieta,dar eu o aveam platita,si i-am dat in judecata.am castigat bineinteles.nu am avut avocat,si nici nu m-am prezentat la judecata.am facut doar un inscris la judecatoria unde se judeca ,prin care anuntam ca nu ma prezint la judecata.daca ai vrei lamuriri cu mare placere.
o zi buna
Amenda rovinieta
AvadaniG
Astazi 28.12.2010 am primit o scrisoare prin care am fost anuntat ca am primit o amenda contraventionala pentru ca pe data de 14.10.2010 am circulat pe DN2 km ... (vezi toată discuția)