avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire. Succesiune.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire. Succesiune.

In urma decesului tatalui, acum 7 ani s-a facut succesiunea bunurilor mobile si imobile intre mama(66 ani) si cele 2 fiice (48 ani). In familie au fost relatIi excelente, dar mama(66 ani) si-a gasit un concubin (65 ani -3 copii (25-30 ani)) si l-a adus la ea in apartamentul de 4 camere,. Nu vrem sulta pentru partile noastre ca fiice...INTREBARE: am dreptul legal sa ma instalez in acel apartament pe partea mea si a sorei mele, in ideea de a incerca sa "deranjez" confortul concubinului si avand speranta ca va pleca rapid, asa cum a venit ?.... VA MULTUMESC.
Ultima modificare: Marți, 5 Iunie 2012
carmengabi1, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmengabi1 , utilizator 13:45, 5 Iunie 2012
Nu aveti un raspuns la situatia ridicata de mine? Cazul prezentat este fara iesire?
Ultima modificare: Marți, 5 Iunie 2012
carmengabi1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire. succesiune apartament. ContSters254615 ContSters254615 In urma decesului tatalui, acum 7 ani s-a procedat la efectuarea succesiunii, mostenitorii fiind mama (66 ani- Brasov), eu (48 ani- Brasov) si sora mea (48 ... (vezi toată discuția)
Sunt moștenitor al unei cote de 1/2 din apartamentul părinților dar nu am acces la imobil. cum pot rezolva această situație? acrucspiru acrucspiru De aproximativ 3 luni am facut succesiunea pentru un apartament rezultat in urma decesului parintiilor. Cu alte cuvine, eu si sora mea, suntem trecuti pe ... (vezi toată discuția)
Mostenirea " gabrielasanvi gabrielasanvi Tata a decedat. A lasat munca lui de o viata... ap. 4 cam. Brasov, casa la tara, pamant.... Mama (65 ani) 6/8 si 2 fiice gemene (47 ani)-eu locuiesc in RO si ... (vezi toată discuția)