avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pontaj ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pontaj ore suplimentare

Buna seara!

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema :

un salariat are stipulat in cim 8 ore/zi cu 40 ore/sapatamana, dar el lucreaza si 2 sambete /luna. Pentru a fi in legalitate cum il potez si cum calculez salariul ?

Multumesc anticipat!
in programul de salarizare nu apare asa in formularul de pontaj

dar intr-un formular tip am vazut ca apare rubrica separata pentru ore suplimentare

in acest caz nu stiu cum ar trebui introduse orele suplimentare in program

va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare recuperate in pontaj alinadobre alinadobre Vreau sa stiu cum se evidentiaza orele suplimentare recuperate in pontaj. De exemplu, daca un salariat a efectuat 8 ore suplimentare pe 9 august, angajatorul ... (vezi toată discuția)
Pontaj anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : salariat care are prog de munca de L-V cate 8 h, si mai face si ore suplimentare. In zilele de ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare in week-end gursachi gursachi As dori sa stiu daca mai sunt alte prevederi aplicabile salariatilor publici cu statut special in materia orelor lucrate in zilele de sambata si duminica. Mai ... (vezi toată discuția)