avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general registul de evidenta fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

registul de evidenta fiscala

registul de evidenta fiscala se inregistreaza la organul fiscal?
registrul de evidenta fiscala este valabil si pentru microintreprinderi sau doar pentru firmele platitoare de impozit pe profit

>registul de evidenta fiscala se inregistreaza la organul fiscal?
>

doar pt cei care sunt platitori de impozit pe profit. microintreprinderile nu au aceasta obligatie
>registrul de evidenta fiscala este valabil si pentru microintreprinderi sau doar pentru firmele platitoare de impozit pe profit
>
>>registul de evidenta fiscala se inregistreaza la organul fiscal?
>>
registul de evidenta fiscala se inregistreaza la organul fiscal?
>

trebuie inregistrat la finante,iar in registru scris totalul rulajelor din fiecare luna, am primit 5 mil amenda de la garda ca nu era scris in registru, chiar daca era listat din program si pus la dosar
va rog mult vreau si eu un model de registru de evidenta fiscala, se gaseste de cumparat?
daca este vorba de registrul jurnal si cel inventar ,chiar de curand am avut control de la garda care le-au cerut snuruite si scrise de mana
noroc ca asa le-am avut desi avem si evidenta pe pc
zilelea acesta a trebuit de asemenea sa deschidem un nou registru,continuarea celorlalte
la administratia financiara nu ni l-au mai inregistrat spunand ca nu mai trebuie acest lucru
nici nu stii ce sa mai crezi ,ma gandesc sa obtin ceva si scris de la ei ca nu stie dreapta ce face stanga
cele mai bune salutari
ioana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru de evidenta fiscala CorinaRS CorinaRS Buna ziua, am o rugaminte, o firma a fost platitoare de impozit pe profit pana in 31.12.2012, apoi a trecut la impozit pe venit. Se mai completeaza Registrul ... (vezi toată discuția)
Societate nou infiintata camicami camicami Cum ma sfatuiti sa procedez cu cheltuielile de constituire ptr.o soc.nou infiintata,sa le capitalizez prin cont 201 si sa le amortizez sau sa le includ direct ... (vezi toată discuția)
Registrul de evidenta fiscala PopCristi PopCristi Registrul de evidenta fiscala se completeaza si pentru platitorii de impozit pe venit? (vezi toată discuția)