avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Publicare lege amnistie fiscala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Publicare lege amnistie fiscala

Stiti cumva cand se va publica in monitorul oficial Legea privind amnistia fiscala pentru bugetari ?
A trecut deja 1 luna de cand a fost adoptata de parlament.
Cel mai recent răspuns: camelia david , utilizator 08:41, 18 Iunie 2012
Gata , in 14 iunie a fost promulgata legea de Basescu,
Urmeaza sa fie publicata in MO
MULTUMESC MULT, ASTEPT SI VESTEA PUBLICARII, ASTA DACA NU CER PREA MULT
LEGE Nr. 84 din 14 iunie 2012
privind unele măsuri referitoare la veniturile de natură salarială ale personalului plătit din fonduri publice
EMITENT: PARLAMENTUL ROMÂNIEI
PUBLICATÃ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 401 din 15 iunie 2012
Parlamentul României adoptă prezenta lege.

ART. 1
Prezenta lege se aplică personalului din sectorul bugetar plătit din bugetul general consolidat al statului ale cărui venituri de natură salarială au fost stabilite până la intrarea în vigoare a Legii-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, cu modificările ulterioare, în baza:
a) contractelor sau acordurilor colective de muncă încheiate, înregistrate la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale sau, după caz, la inspectoratele teritoriale de muncă şi necontestate la instanţele judecătoreşti competente;
b) hotărârilor consiliilor locale şi judeţene;
c) contractelor de muncă/convenţiilor civile încheiate în cadrul proiectelor finanţate din fonduri europene, conform Ghidului de finanţare, în care Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului sau unităţile şi instituţiile aflate în subordine/coordonare au calitatea de beneficiar/partener.
ART. 2
(1) Se aprobă exonerarea de la plată pentru sumele reprezentând venituri de natură salarială stabilite în condiţiile art. 1 pe care personalul din sectorul bugetar trebuie să le restituie ca urmare a deciziilor de impunere emise de angajatori drept consecinţă a constatării de către Curtea de Conturi a unor prejudicii.
(2) Sumele recuperate până la data intrării în vigoare a prezentei legi, ca urmare a deciziilor prevăzute la alin. (1), nu se restituie.
ART. 3
Prin derogare de la prevederile Legii-cadru nr. 284/2010, cu modificările ulterioare, prevederile prezentei legi se aplică pentru contractele încheiate înainte de 1 ianuarie 2011 plăţilor efectuate pe bază de contract de muncă/convenţie civilă în cadrul proiectelor finanţate din fonduri europene, conform Ghidului de finanţare, în care Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului sau unităţile şi instituţiile aflate în subordine/coordonare au calitatea de beneficiar/partener până la data de 1 ianuarie 2012.

Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art. 76 alin. (2) din Constituţia României, republicată.

PREªEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR
ROBERTA ALMA ANASTASE

PREªEDINTELE SENATULUI
VASILE BLAGA

Bucureşti, 14 iunie 2012.
Nr. 84.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea funcþionarilor publici în anul 2012 ContSters278216 ContSters278216 In conformitate cu Legea nr. 285/2010 art. 14 am beneficiat de cumularea stimulentelor in salarul brut pentru anul 2011 . Pentru anul 2012 mai beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Returnare bani primiti ca sporuri in 2009 1019 1019 In anul 2009, ca angajat la primarie, muncitor calificat, am primit anumite sporuri pe care, actualul primar imi cere sa le returnez deoarece Curtea de Conturi ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou -!!!!! mariana55_ro mariana55_ro VA ROG MULT MULT SA-MI DATI UN RASPUNS !!!!!!![ Buna ziua ! acum 4 ani am fost profesoara la o scoala ( abia terminasem facultatea ) : in anul 2009 am primit ... (vezi toată discuția)