avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie penala in calitate de faptuitor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie penala in calitate de faptuitor

am primit o citatie in calitate de infaptuitor. pe aceasta nu spune nimic despre ce ar fi vorba. banuesc ca este vorba de un incident in care am ridicat stergatorul unei masini parcate in dreptul intrarii care avea parbrizul spart. apoi a venit proprietarul cu un "martor" spunandu-mi ca eu i-am spart geamul. mentionez ca proprietarul masinii este avocat.
eu nu sunt in tara si nu ma pot prezenta la sediul politiei.
ce ma sfaturiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: mihai_cln , utilizator 17:21, 9 Iunie 2012
Va multumesc mult de sfaturi. Am luat legatura cu un avocat care a spus ca se ocupa mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie dosar trafic si consum de droguri scortisoararoz scortisoararoz Buna ziua! As dori si eu cateva sfaturi in legatura cu o citatie intr-un dosar de trafic si consum de droguri. Am primit aceasta citatie in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Citatie la politie pentru distrugere FlagellumDei FlagellumDei Buna Ziua. Astazi am primit o citatie la politie in calitate de reclamat pt. distrugere. Nu stiu sigur, dar banuiesc pentru ce sunt reclamat. Deseori seara ... (vezi toată discuția)