avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate anulare procura
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

anulare procura

stiti cumva cat are valabilitate o procura??
Revocarea unei procuri o poate face numai mandantul, adica cel care a semnat procura pentru ca in numele lui si pentru el o alta persoana sa indeplineasca un act juridic. Pentru acest lucru trebuie ca un notar sa se deplaseze la penitenciar sau la arest...pentru a face autentifica declaratia de revocare a procurii care va trebui semnata de Sotul dvs . Pentru aceasta notarul care va autentifica declaratia are nevoie de numarul de autentificare al procurii si de data acesteia , de numele notarului public care a autentificat procura si despre obiectul mandatului din procura. Daca procura este recenta declaratia de revocare se va comunica nu numai notarului care a autentificat procura ci si la Registrul National national de evidenta a Procurilor si a revocarilor de procuri.
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2012
ContSters250994, utilizator
Dvs nu puteti revoca procura. Numai sotul dvs poate. dvs puteti lua legatura cu un notar dispus sa se deplaseze la penitenciar pentru a face aceasta revocare/ o noua procura pentru dvs.
Este singura modalittate de rezolvare a situatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren ... matrix73 matrix73 Bună ziua! Am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren în anul 2014 în calitate de mandatar al vânzătorului, având procură specială de ... (vezi toată discuția)
N-am gasit notar care sa accepte revocarea unei procuri fara nr .autentificare mariapopescu mariapopescu Niciun notar n-a acceptat ca tatal meu sa dea declaratie de revocare a procurii data nepoatei lui pentru terenul in indiviziune ,deoarece nu are nr de ... (vezi toată discuția)
Revocare procura dianarotaru dianarotaru parintii mei au vrut sa revoce o procura prin urmatoarea procedura: avocat pentru notificare dupa aceea la executor judecatoresc si pe urma trimiterea ... (vezi toată discuția)