avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drept bancar?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drept bancar?

Firma are rate de x euro/luna la banca,veniturile firmei sunt x-1euro/luna.
Poate banca la care sunt ratele respective inclusiv (salarile se vireaza tot la aceeasi banca)sa ia din cont banii care sunt depusi pentru plata salarilor datorita ratei care nu se acopera din veniturile lunare??
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Salagean Vasilica , Consilier juridic 15:43, 11 Iunie 2012
Si ce se poate face daca banca retine aceste sume de bani datorita creditului in derulare existent?
Trebuie sa luati legatura cu banca si sa le aratati prevederile Codului Muncii .. daca rata a devenit scadenta si dvs nu ati plati-t-o , atunci poate va poate actiona in judecata pentru recuperarea creditului...
Deschideti un alt cont la o banca si faceti platile, daca altfel nu gasiti intelegere . Adevarul este ca bancile mai practica acest lucru desi nu este corect , avand in vedere ca probabil banii ii depuneti in contul curent iar banca , la scadenta creditului, debiteaza automat sumele pe care le gaseste in contul curent si aici intervine problema Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca .... danielhustiu danielhustiu Buna seara. Prietena mea are 2 carduri de credit si de cateva luni are numai probleme cu banca. Problema suna cam asa: Acum cateva luni prietena mea a ... (vezi toată discuția)
Neplata salarii Narch Narch Daca firma are datorii la banca, poate sa opreasca (banca respectiva) plata salariilor catre angajati pentru o perioada de cateva luni? Exista un temei legal ... (vezi toată discuția)
Garantie cont imputernicit jokero69 jokero69 Buna ziua. In 2013 am fost pus imputernicit pe contul mamei in care primeste pensia la banca. In 2014 am facut un credit la aceeasi banca iar in contractul de ... (vezi toată discuția)