avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NEINREGISTRARE CONTRACT IN REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NEINREGISTRARE CONTRACT IN REVISAL

Ce sanctiune primesc daca nu am inregistrat doua contracte in revisal si nu le-am transmis ? am o intarziere de trei zile si tocmai acum au venit in control de la itm . . .unde ma incadrez CONFORM hg 500/2011 , la lit a sau c de la art 9 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:53, 19 Ianuarie 2016
Eu am o intrebare: daca angajatorul nu inregistreaza un contract din 2011, eu aflu abia acum ca acel contract nu a fost inregistrat..ce amenda risca?
In cazul dvs., angajatorul poate primi cel mult un avertisment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operare revisal cu intarziere RuxandraLarisa RuxandraLarisa Am cateva contracte de munca ce s-au prelungit iar operarea in REVISAL nu s-a efectuat in 19 zile lucratoare. Pot sa inregistrez prelungirea in REVISAL cu ... (vezi toată discuția)
Revisal MariaRamona MariaRamona In urma cercetarii disciplinare prealabile, un salariat a fost sanctionat cu diminuarea cu 10 % a salariului de baza. Decizia de sanctionare, care stabileste ... (vezi toată discuția)
Registrul salariatilor sofishoestrend sofishoestrend in cazul daca am semnat si am inregistrat in registrul electronic contractul de munca inaintea inceperii activitatii cu o zi,iar acesta a fost transmisa ... (vezi toată discuția)