avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum si in cat timp putem dezbate succesiunea de pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum si in cat timp putem dezbate succesiunea de pe urma tatalui nostru?

suntem doi frati si ne intereseaza cum si in cit timp putem face succesiunea.
mentionez ca parinti nostri erau divortati in momentul cind tata a decedat
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 22:37, 29 Noiembrie 2012
themis a scris:

Dacă mama a decedat în 2006, termenul de opţiune era de 6 luni, nu de 1 an. ªi, din cîte constat, despre succesiunea mamei era vorba.

Eu m-am referit la intrebarea care a deschis topicul, adresata de "nelunelu68"... acolo scrie "tata a decedat" si nu scrie cand... de aceea am mentionat si Noul Cod Civil...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ionescu_anamar ionescu_anamar Vreau sa fac succesiunea dupa mama, de la moartea careia a trecut deja un an.La aceasta succesiune ar trebui sa participe sotul ei(s-au casatorit cu un an ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire carevbus carevbus Buna ziua Va deranjez cu urmatoarea situatie: - matusa mea (sora mamei) a decedat ; a fost casatorita, a divortat (acum 38 ani), a avut un baiat din ... (vezi toată discuția)
Acceptarea mostenirii oanalumi oanalumi Eu nu locuiesc in imobilul ce va fii supus succesiunii (la succesiune venim atat eu, sora mea cat si tatal meu - mama este cea decedata), locuiesc in ... (vezi toată discuția)