avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer functionar public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer functionar public

In cazul in care se vor bloca posturile de functionari publici ma mai pot transfera la o alta institutie??
La Tv se spune ca din ian 2009 se vor bloca aceste posturi dar inca nu a aparut nici un act normativ.
Cand au mai fost blocate posturile (2006) transferuri s-au putut face??
Cel mai recent răspuns: dborsanu , utilizator 18:02, 10 Ianuarie 2009
Este necesar : sa se ia avizul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, sa existe o hotarare a Consiliului Local de transformare a postului de personal contractual in functionar public .
Va rog sa urmariti in lege daca atributiile Dvs se incadreaza in cele ce tin de functia publica; toate demersurile le face angajatorul la ANFP, e vorba de numarul maxim de posturi din corpul functionarilor publici, care se aproba anual.
Sunt functionar public si nu inteleg de ce tineti mortis sa fiti functionar public, ca avantaje, ba!
Mai mult, prin lege va este interzis sa desfasurati alte activitati, remunerate sau nu. Mai clar, eu daca vreau sa vind cartofi in piata in timpul liber, activitate care nu ar nici o tangenta cu functia publica pe care sunt incadrata, NU AM VOIE!
IMI ESTE INDRADIT DREPTUL LA MUNCA? GARANTAT DE CONSTITUTIE
Adica sunt obligata sa traiesc din salariul de functionar public. Ca si personal contractual, nu va opreste nimeni sa mai lucrati altceva in timpul liber; e doar un aspect ce trebuie luat in considerare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare unitate bugetara Bucklucica Bucklucica Buna ziua! Am o intrebare in ceea ce priveste posturile unice aflate intr-o unitate bugetara, respectiv postul de sef serviciu tehnic, care nu a fost ocupat de ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati bibi10 bibi10 Lucrez in administratie publica din anul 2004, ca referent cultural contractual. In anul 2009 am terminat facultatea de drept, dar nu mi-a fost luata in ... (vezi toată discuția)
Transfer in 2012 de pe un post de contractual pe un post de functionar public eagle_free eagle_free Buna ziua. Am si eu o intrebare. Exista posibilitatea in prezent sa se face transferul unei persoane de pe un post de contractual cu studii medii pe un alt ... (vezi toată discuția)