avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Inregistrarea unor institutii ale statului pe facebook ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Inregistrarea unor institutii ale statului pe facebook este legala sau ilegala ?

Crearea unui profil a unei unitati scolare pe facebook/tweeter/hi5 este legala ?
Mentionez ca aceasta pagina v-a fi creeata in scopul postarii de informatii,mesaje, activitati ce vor urma sa se desfasoare , fotografii si/sau comentarii de la diferite activitati ce au fost desfasurate si discutii !

NU se v-a aduce niciun fel de jigniri asupra cadrelor didactice !
Cu siguranta nu e ilegal. Ce nu e ilegal e legal.
Multumesc foarte mult !
E posibil sa nu fie ilegal .. dar reprezentati conducerea unitatii sau aveti acordul acesteia?!
Daca sunteti elev/student, nu cred ca puteti face acest cont fara o aprobare prealabila. Si apoi, dupa parerea mea, o institutie face publice aceste informatii pe pagina sa oficiala sau ale forului ierarhic superior, nu face conturi pe ”retele de socializare„..
Nu are pagina de net [nu pe retele de socializare] liceul , informatii nu ai de unde sa afli , doar in modul cel mai comun "din vorba in vorba" ! Asta ar fi ideea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Postări inadecvate pe facebook ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA Va rog sa ma ajutati care-i instante sa ma adreses ...cea civila sau cea penala. Copilului meu in varsta de 13 ani...alti colegi mai mari i-au furat pozele de ... (vezi toată discuția)
Hartuirea pe site-urile de socializare Lauricius Lauricius Am o problema pe care nu reusesc sa o rezolv si m-ar ajuta niste pareri. Sunt hartuita pe facebook de un individ, hartuire insemnand ca posteaza comentarii ... (vezi toată discuția)