avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

as vrea ca tatal copilului sa nu mai plateasca el personal, din buzunar, pensie pentru copil, ci alocatia de intretinere sa fie platita de la locul de munca, asa cum a stabilit instanta initial.
varianta cu plata pe card a fost o intelegere care a survenit după ce el si+a schimbat locul de munca, dar nu se tine de cuvant, da bani cand isi aduce aminte şi ca trateaza problema cu multa superioritate, mai ales ca este persoana publica.
problema este ca s+a mutat de la mama lui de acasa si nu stiu actualul domiciliu, ci doar locul de munca si adresa locului de munca. ce pot face?
Ultima modificare: Luni, 5 Ianuarie 2009
kaa 1, utilizator
Daca fostul sot si-a schimbat locul de munca ,si eventual , si-a modificat si venitul , dvs puteti introduce o noua actiune avand ca obiect recalcularea pensiei de intretinere raportata la venitul actual al fostului sot.
Neplata , cu rea credinta , a pensiei de intretinere conduce la savarsirea infractiunii de abandon de familie .(pe timp de cel putin 2 luni )
Dvs puteti depune o plangere penala prealabila la Parchet sau Politie , astfel incat sa va recuperati pensia de intretinere neplatita de fostul sot in lunile precedente.
Ultima modificare: Luni, 5 Ianuarie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare aciocoiu aciocoiu Sunt divortata din 2010 iar fiul meu in varsta acum de 13 ani a fost incredintat tatalui. Eu traiesc in afara Romaniei unde mi-am intemeiat o alta familie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara edyB edyB Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: am divortat cu mai multi ani in urma, exista un copil in intretinerea fostei sotii, am fost obligat la plata unei ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara ady4bv ady4bv Buna ziua si multumesc pentru timpul acordat pentru aceasta intrebare. Impreuna cu fosta sotie, am decis sa ne despartim de comun acord. Am avut o ... (vezi toată discuția)