avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pentru neschimbarea domiciliului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pentru neschimbarea domiciliului

Am o intrebare:care este amenda pentru neschimbarea domiciliului stabil.Eu am pe buletin o adresa si stau cu chirie la alta adresa.Mutatia nu este trecuta in buletin.Pot primi si altceva in afara de amenda?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Dricaru , utilizator 17:50, 26 Decembrie 2004
Amenda.
ca regula se aplica 700.000 lei
Si cam atit

>Am o intrebare:care este amenda pentru neschimbarea domiciliului stabil.Eu am pe buletin o adresa si stau cu chirie la alta adresa.Mutatia nu este trecuta in buletin.Pot primi si altceva in afara de amenda?
>multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate expirata / carte de identitate provizorie gratzia gratzia Buna ziua, Va rog mult de tot sa imi spuneti si mie cum sa procedez. Nu am putut sa ajung acasa (in HD, dar stau in Buc) sa imi schimb buletinul si ieri ... (vezi toată discuția)
Chiriașul vrea să își facă domiciliul pe proprietatea mea. dacă accept, iar ulterior am probleme cu el, va fi mai greu de evacuat din acest motiv? caligulaxx caligulaxx Bună ziua. Am un băiat în chirie de vreo două luni. Întrucât vechiul chiriaş a plecat puţin înainte de termen şi aveam contractul înregistrat până ... (vezi toată discuția)
Folosire buletin expirat ion79 ion79 Buna ziua Am buletinul expirat de 4 ani. Am tot amanat sa-mi scot o carte de identitate noua si tot astfel am ajuns la 4 ani. Nu am avut nevoie de el pana ... (vezi toată discuția)