Mare rugaminte ! Am avut un proces la care si prima instanta si Curtea de Apel au dat hotarire in favoarea mea si culmea am stampila de hotarire definitiva .La citva timp apare o chemare la recurs(din partea cealalta), care anuleaza toate hotaririle anterioare, fara sa fie nici un elemet in plus ,si bineinteles am ramas consternat . Acum,eu mai am vreo posibilitate de atac, ? deoarece sint extrem de nemultumit de aceasta nedreptate ! Va multumesc din suflet !
Din pacate nu mai aveti nici o cale de atac.
Hotarirea a devenit irevocabila.
mai aveti bineinteles caile de retractare(mentionate si de antevorbitor) dar sincer, nu cred ca au vreo sansa de reusita. Ca regula, prin ele unii avocati isi spoliaza clientii.
Aveti mare grija si nu actionati din disperare!
> Mare rugaminte ! Am avut un proces la care si prima instanta si Curtea de Apel au dat hotarire in favoarea mea si culmea am stampila de hotarire definitiva .La citva timp apare o chemare la recurs(din partea cealalta), care anuleaza toate hotaririle anterioare, fara sa fie nici un elemet in plus ,si bineinteles am ramas consternat . Acum,eu mai am vreo posibilitate de atac, ? deoarece sint extrem de nemultumit de aceasta nedreptate ! Va multumesc din suflet !
Revizuire
bcory
Buna ziua,
As dori sa stiu cum ar arata o cerere depusa la instanta prin care solicit [b]transferul de competenta[/b] in rezolvarea spetei catre instanta ... (vezi toată discuția)