avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie fortata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie fortata

Buna,
Angajatorul meu dupa expirarea celor 6 luni de la intoarcerea mea din ccc, sa decis sa renunte la mine....mi-a oferit alternativa a 2 salarii compensatorii sau sa raman in continuare dar avocatii vor cauta modalitati de a incheia cm-ul... in situatia de fata care sunt sansele lor de reusita si cat de avantajoasa este oferta angajatorului?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:39, 29 Iunie 2012
In conditiile in care angajatorul v-a dat ca alternativa mentinerea in activitate si dvs va convine, nu cred ca trebuie sa renuntati la locul de munca. Nu inteleg aprecierea dvs la avocati, pentru ca politica de personal la un angajator o face managerul unitatii.
@ florentina12

Este decizia angajatorului daca mai doreste pastrarea dvs in unitate sau nu .. de aceea , a apaelat la sprijinul unor avocati pentru a vedea posibilitatile de incetare a raportului de munca cu dvs.

Oferta angajatorului - salarii compensatorii - ar fi avantajoasa daca ar cumula-o cu trimiterea dvs in somaj ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract in ccc Nicoleta s. Nicoleta s. Buna ziua! Ocup un post inginer la o fabrica de automotive, din noiembrie 2013. Am CM pe perioada nedeterminata. In august 2016 am nascut si inca sunt in ... (vezi toată discuția)
Depturi dupa terminarea ccc dumina78 dumina78 in 16 dec mi se termina concediul de cresterea copilului.seful meu imi cere sa ma duc inapoi mai repede fiind luna aglomerata ca dupa aceea sa ma dea in ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct lucru/concediere angajati Alexandr4 Alexandr4 Buna ziua. Societatea la care sunt angajata inchide punctul de lucru la care lucrez. Eu am 2 luni de cand m-am întors din Ccc. Ne-a dat 2 alternative: somaj ... (vezi toată discuția)