avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mai multe contracte de comodat pentru acelasi ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mai multe contracte de comodat pentru acelasi apartament

Pentru o garsoniera aflata in propietatea sotiei, am incheiat, in urma cu ceva timp, un contract de comodat intre ea ca si propietar si amandoi ca si asociati ai unei societati comerciale.

In prezent as dori sa ma inregistrez ca si PFA, dar nu stiu daca se poate incheia inca un contract de comodat intre ea (propietar) si mine (pfa) pentru acelasi apartament.


Cel mai recent răspuns: pfaaa , utilizator 15:49, 29 Ianuarie 2009
Cred ca merge pentru la PF nu cred ca se face filtru pentru unicitate de sediu.
In principiu, nu ar trebui sa aveti probleme. legea interzice ca doua societati comerciale sa aiba sediul social la aceeasi adresa (cu unele execeptii).Si cum dvs. va veti inregistra ca PFA, si nu ca o alta societate comerciala, ar trebui sa nu intampinati dificultati.
Succes!
Asa este. Nu a fost nici o problema. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Contract chirie intre pfa si srl, proprietar persoana fizica norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -Persoana fizica P este proprietarul unui apartament A. -aceeasi persoana fizica are ... (vezi toată discuția)
Închiriere sediu pfa Andrei Grigoras Andrei Grigoras Funcționez ca PFA și am sediu social, înregistrat la ORC, fără activitate la sediu, în apartamentul pe care îl dețin. Între mine PF și PFA am ... (vezi toată discuția)