avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... intervenient fortat in cauza dauna auto.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

intervenient fortat in cauza dauna auto.

in urma unui accident de circulatie am avariat 2 autoturisme.le am dat asigurarea cum era si normal si acum m am trezit cu o citatie de la judecatorie in calitate de INTERVENIENT.ca si parti in dosar mai sunt 2 firme de asigurari.v as ruga sa mi explicati si mie ce sa fac si mai ales de ce sunt chemat.VA MULTUMESC .
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iunie 2012
george.v, utilizator
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 18:33, 16 Decembrie 2012
ce sa faci asta e .. nu toti avem un nivel de IQ la fel de mare ca al tau.... cum sa imi dea asiguratorul copie de pe asigurare dak nu sunt eu prorietarul masinii..dak citeai mai sus vedeai ca masina era a firmei la care lucram eu atunci
In calitate de persoana implicata in accident.De fapt nu ati avut amabilitatea sa motivati interesul dv. (manifestat abia dupa 3 ani) in a avea o copie a unei asigurari facuta de proprietarul unui autovehicul care a fost implicat intr-un eveniment si care probabil a fost folosita deja in dosarul de dauna sau al procesului civil in caz de litigiu cu pagubitul.
Nefiind proprietar sau utilizator si nici macar conducator auto al unui autovehicul implicat intr-un incident rutier, nu aveti niciun motiv sa obtineti o copie a unui document care nu va priveste, nici chiar daca abordati pe acest forum, o atitudine de " forta 25 ani putere".Solutia este sa cautati/solicitati o consultatie particulara de initiere/lamurire juridica particulara pe piata de profil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intervenient fortat florynnyceboy florynnyceboy am fost chemat in instanta in urma unui accident produs doar cu avarii culpa fiind a mea ,dar fiind asigurat nu miam facut probleme ,pe langa asta am primit si ... (vezi toată discuția)
Intervenient dosar civil! andreicrm andreicrm Buna ziua , Am fost chemat in judecata ca intervenient intr-un dosar civil intre doua societati de asigurari ..am facut un rca,iar intre timp am lovit pe ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurari nu achita daune elles_1984 elles_1984 Buna, in 2012 un prieten de-al meu a provocat un accident (cu masina de firma) in care au mai fost implicate 2 masini. Cele doua masini erau oprite din cauza ... (vezi toată discuția)