avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum poate obtine serviciu o femeie de 55 de ani , cui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum poate obtine serviciu o femeie de 55 de ani , cui sa se adreseze?

Sunt o femeie de 55 de ani, cu o tromboflebita la piciorul drept, ceea ce imi da imposibilitatea de a sta in picioare, de a lucra munci fizice. Nu as avea nevoie de acest demers daca nu as avea acasa o situatie foarte delicata si dura. Sotul meu e mort de 9 ani, mama a murit anul trecut in octombrie si deci eu nu mai am suport material de nicaieri, iar facturile costa o avere si mancarea la fel. Nu mai vorbesc despre medicamente, tratamente, investigatii medicale. Bolile mele se agraveaza pe an ce trece din cauza faptului ca nu am bani ca sa ma pot trata. Am ajuns in situatia de disperare maxima, asa incat solicit un job part-time sau full-time de acasa, sau de la un birou / ghseu / registratura / informatii. Nu am bani nici ca sa platesc asigurarile de sanatate astfel incat nu pot beneficia de medic de familie.
Va rog sa imi dati sfaturi si indrumari referitoare la acest aspect. Va multumesc.
Cu stima,
Suciu Adriana
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:19, 4 Iulie 2012
Va puteti adresa si Agentiei Teritoriale pentru Ocuparea Fortei de Munca in raza careia aveti domiciliu ...
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o mare nelamurire cu privire la legislatia privind asigurarile de sanatate pe anul 2009 pentru cei care nu au platit asigurarile de sanatate din anul 2004 Suciu Adriana Suciu Adriana Cu deosebita stima si consideratie va scriu cele ce urmeaza din disperare pentru situatia mea. Eu sunt o femeie de 52 de ani, amarata, cu sotul mort de 6 ani, ... (vezi toată discuția)
Pot redeschide un proces penal? alexandru_z alexandru_z Daca in anul 2011 am depus o plangere penala pentru fapte de malpraxis, unele dintre ele nu le cunosteam atunci. Dosarul a fost tinut la sertar cativa ani, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! se poate desfia un băiat cu boli psihice agresiv? ... elena tilica elena tilica Bună ziua! Se poate desfia un băiat cu boli psihice agresiv? Vă mulțumesc! (vezi toată discuția)