avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Proprietar teren neintabulat
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Proprietar teren neintabulat

Buna seara!

M-ar interesa sa stiu care e procedura pentru a afla cine este proprietarul unui teren neintabulat, sau daca ati putea sa ma redirectionati catre o lege pe care sa o pot citi cu privire la acest aspect, mi-ar fi de mare folos.

Multumesc!

O seara frumoasa,
Madalina
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:07, 11 Iulie 2012
MadalinaDenisa a scris:

Pamanturile sunt in Dobrogea si Banat. Am sa incerc sa ma adresez primariilor, desi stiu ca lucrurile se vor complica cu siguranta.

Multumesc mult pentru indiciu, imi este folositor!

O zi frumoasa!

Cu "Banatu'" v-ati scos ... cu Dobrogea e in "mare fel". Da' la orice chestiune care o intampinati va ajut cu mare placere. :D
Interventie moderator

m_focsa, apasati va rog pe Raspunde, nu pe Citeaza cand raspundeti unui mesaj. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face cadastru la casa fara acte doar cu chitanta? Cristina crup Cristina crup Buna ziua am si eu o intrebare avem o casa care am renovato aveam o camera o bucatarie si o baie leam renovat si leam mai marit .am primit amenda de la ... (vezi toată discuția)
nu resusesc ca intabulez casa si terenul pe care le detin eva23 eva23 Am cumparat in anul 1992 o casa cu teren de la soacra mea care a murit ulterior Aceasta a mostenit casa si terenul de la mama sa cind a decedat dar nu a ... (vezi toată discuția)
Casa construita pe terenul statului luddivic luddivic Am urmatoarea situatie .Locuiesc la tara si detin o casa care e construita pe terenul statului .Am fost Mi-am scos identificare teren, apoi am fost la un ... (vezi toată discuția)